facebook

“Загинув на місці”: У Польщі трагічно помер українець. “МЗС розшукує родичів”

У Польщі в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув українець. Інцидент стався в п’ятницю, 29 травня. Міністерство закордонних справ шукає родичів загиблого.


Про це 30 травня з посиланням на директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергія Погорельцева повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Уточнюється, що про ДТП 30 травня повідомило управління поліції Вроцлава. Аварія трапилася 29-го числа на автомагістралі А4 (повіт Шрода-Шльонська). Зіткнулися Opel Movano і вантажівка Mersedes.

“В результаті ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля – громадянин України, 1979 р.н. Після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло померлого доставили в установу судової медицини Вроцлава”, – повідомив Погорельцев.

За його словами, за фактом ДТП управлінням повітової поліції міста Срода Шльонська проводиться кримінальне провадження.

“Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв’язок з місцевою поліцією, медичним закладом та вживає заходів щодо розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Кракові”, – підкреслив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...