facebook

Життя після шоу: стало відомо, чи разом переможниця “Холостяка” з його головним героєм

В ефірі пост-шоу переможниця проекту розповіла про подальшу долю їхніх відносин.

Вчора, 29 травня, відбулося пост-шоу 10-го сезону романтичного шоу “Холостяк”. Під час минулої фінальної церемонії Макс Михайлюк зробив свій вибір. Його серце виборола 23-річна гімнастка Даша Ульянова. Макс вручив їй каблучку з діамантом.

У пост-шоу взяли участь Макс, учасниці проекту, а також його переможниця Даша, яка розповіла про подальшу долю їхніх відносин. На її безіменному пальці не було каблучки.

В ефірі Даша, ледь стримуючи сльози, зізналася, що вони з Максом не разом. Після завершення шоу “Холостяк” вони роз’їхалися: Макс займався своїми справами, а Даша поїхала до батьків. Весь цей час вони переписувалися, повідомляє ТСН.

Через деякий час вони зустрілися і Максим зізнався Даші, що у нього був секс з іншою учасницею шоу. Цього Даша не змогла йому пробачити, і вони розійшлися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Був гарний фінал. Я взагалі – вся в мріях, у любовному угарі. У мене все було чудово в день фіналу. Ми прилетіли в Київ, і я розуміла, що Максу потрібно вирішити якісь справи, тому що він на 3 місяці випав з життя. Максим вирішив займатися своїми справами, я поїхала до батьків, тому що я дуже скучила і хотіла розділити це щастя з ними. Ми на якийсь час роз’їхалися, переписувалися. Потім через 2-3 тижні ми зустрілися. Я в мріях, скучила. І Максим мені зізнається в тому, що у нього був секс з іншою учасницею на проекті. У цей момент у мене був шок, як ніби тебе холодною водою облили.

У моєму уявленні ми були пара. Я говорила, що я закохана, у мене були почуття до цієї людини, і в моєму розумінні після знайомства з моєю родиною, все – ми пара. І обнулитися і сказати: “Все, йдемо далі” – ні. Тому що для мене – це зрада”, – розповіла Ульянова.

Також гімнастка зізналася, що її вже колись зраджували, і їй було дуже боляче. “Я вже в своєму житті проходила через це, коли тебе зраджують, і це неймовірно боляче. І тоді я, можливо, і себе звинувачувала, але зараз я знову почала копатися в собі: “Чому так сталося?”. Але відповіді я не знаходила. Я почала займатися з психотерапевтом, розбиратися в собі, шукати причини, але об’єктивних причин, чому так ось сталося, в собі я не знаходила”, – додала Даша.

Макс, у свою чергу, прокоментував свій вчинок. “Я повинен був їй про це сказати. Взагалі не було ніякого сенсу цього приховувати. Якщо б я в силу якихось добрих ідей це зробив і не сказав їй про це, все одно це коли-небудь стало б явним. І це не те, як я чиню. Тому я сказав їй, як є. І я розумію, що зробив їй боляче. І те, що вона зараз відчуває, трохи мені знайоме”, – сказав Михайлюк.

На запитання ведучого до Макса, чи зможе Даша його пробачити, він відповів: “Якщо враховувати формат проекту, в якому я взяв участь, то, напевно, це не можна назвати прямо якоюсь зрадою. Тому що я не давав жодних обіцянок і нікому не зізнавався у коханні ще. Мені подобалася, як одна дівчина, так і інша. І те, що я зробив такий вибір, це тому, що вона була мені ближча. Даша мені досі подобається. Просто я хотів бути з нею до кінця відвертим”.

В кінці пост-шоу Макс щиро побажав Даші бути щасливою: “Я хотів би побажати тобі бути щасливою”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...