facebook

Буде+30, шокуючий прогноз погоди: на вихідні суне спекотне літо

Погода в Україні вже скоро налагодиться і після аномально холодного травня в країні нарешті почнеться літо. Синоптики Українського гідрометцентру і Наталка Діденко прогнозують, що до вихідних стовпчики термометрів місцями покажуть до +30 градусів.

Так, за словами Діденко, найспекотніше буде на ці вихідні, 6 і 7 червня на Півдні, Сході та в Дніпропетровській областях. На інших територіях теж потеплішає, але “скромніше” – від +20 до +28 градусів.

Що стосується найближчої перспективи, то завтра, 4 червня, синоптик обіцяє грозові дощі в більшості областей, можливий навіть локальний град.

“На Сході України і в південній частині істотних опадів не передбачається. Крім Одеської області – там у четвер є ймовірність дощів”, – написала Наталка Діденко в Facebook. – Вітер з південного заходу, 5-10 м/сек”.

Попри опади у четвер потеплішає до +17+22 градусів, а ніч все ще – холодна (+5+10, на Півдні до +13-ти).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві в четвер, 4 червня, очікуються дощі з рідкісними грозами. А при грозі ймовірний сильний поривчастий вітер, подекуди навіть град. Вночі буде +8+10, а вдень потеплішає до +18+20 градусів.

Синоптики Українського гідрометцентру на картах показали, в яких регіонах у суботу, 6 червня і на Трійцю, 7 числа, буде спекотніше всього. У ці дні від опадів утримається переважно Схід і Південь України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...