facebook

Ляшко: Яка дистанційна освіта, коли у селах немає інтернету(відео)

В ефірі телеканалу Zik Олег Ляшко нагадав владі обіцянку платити вчителям 4000$ і закликав погасити заборгованість по зарплатам педагогів.

«А чому влада забула про вчителів? Я вже не кажу про обіцяні 4 тисячі доларів на місяць. Ви заплатіть хоча б те, що вони до цього отримували. А сьогодні багато вчителів не отримують зарплат», – зазначив політик.

Лідер Радикальної партії також жорстко розкритикував наміри влади впроваджувати систему дистанційної освіти, коли українські діти не забезпечені належними технічними засобами.

«Дистанційна освіта зараз – це дуже погано. Може воно і було б добре, але є одна проблема: в нас як мінімум половина країни не має Інтернету. Особливо у сільській місцевості. Про яку дистанційну освіту ми можемо говорити? Зараз діти позбавлені конституційного права на освіту», – підкреслив політик.

Ляшко наголосив на тому, що влада має інвестувати в освіту, а не скорочувати видатки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли дитина нормально не вчиться, вона потім не пройде ЗНО і нікуди не поступить. І що тоді робити? Коровам на селі хвости крутити? Так їх теж немає. Вони фактично прирікають дітей бомжувати, займатись бандитизмом і спиватись. Одні на окружну, інші спиваються. Тому треба ні в якому разі не припиняти освіту, а навпаки вкладати гроші, щоб діти вчились. Найкращі інвестиції – освіта наших дітей. А сьогодні фактично пандемія позбавила їх можливості вчитись. Півроку втрачено для діточок. Треба надолужувати все це: з ранку до вечора вчитись, вчитись і вчитись», – підсумував лідер РПЛ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...