facebook

Цю милу Дівчинку кинув тато, і ось що вона сказала, коли дізналася про його нову сім`ю і дітей

Хороший урок для всіх нас!Прощати — це дуже важливо, хоч і важко. Навіть найгірших людей потрібно вміти прощати, адже негатив, накопичений в душі, руйнує. Багато хто подумає, що ця історія є нереальною, але в житті таке трапляється частіше, ніж ми думаємо…

«Моїй доньці виповнилося 11 років. І вже 6-ий рік вона не бачить свого батька.

Коли їй було всього лише 2 рочки, чоловік пішов з сім`ї. Він тоді запитав, чи можна йому відмовитися від батьківських прав і не платити аліменти.Я була так вражена цим, що мене цілком поглинули біль, відчай і гнів. Я погодилася, бо вірила, що сама зможу дати своїй дочці все необхідне, і врятую дитини від зайвих переживань. Адже спокій дорожче будь-яких грошей. І моя маленька все розуміла, тому що я їй ніколи не розповідала казки в стилі «твій тато — капітан далекого плавання».

Коли Маші виповнилося 5 років, мій колишній чоловік попросив про зустріч. Він сказав, що у нього виявили рак. Ми погодилися побачитися в місцевому парку. І хоча її батько просив приділити йому хоч пару годин, вистачило буквально 25 хвилин. Після цього від нього і сліду не було.

Близько року тому я дізналася, що у нього з`явилася інша сім`я і навіть діти. Моя дочка теж це почула… І знаєте, її це анітрохи не збентежило. Машенька була такою спокійною! Те, що вона мені сказала тоді, стало для мене хорошим уроком. Ось її слова:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Мама, це ж добре, що у тата з`явилася сім`я! Це означає, що він навчився бути батьком… Я так рада за його діток».

А адже вона мала повне право на сльози, образи і обурення (все це клекотіло в мені в той момент!). Але після мудрих слів моєї дочки я зрозуміла, яку силу має прощення!».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...