facebook

Хлопчик в комі: у Вінницькій області п’яна жінка в’їхала в гурт дітей на подвір’ї

Малюків, віком 4, 6, 7 та 8 років, госпіталізовано.

У селі Слобідка Калинівського району Вінницької області місцева жителька, перебуваючи за кермом автомобіля “ВАЗ 21103”, збила чотирьох дітей. Один із травмованих в результаті ДТП хлопчиків в стані коми знаходиться у реанімації.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 21:50 15 червня на вулиці Руданського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Попередньо встановлено, що 32-річна місцева жителька, під час здійснення розвороту заднім ходом допустила наїзд на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я. Потерпілих дітей, віком 4, 6, 7 та 8 років, каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший з травмованих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у травматичній комі”, – розказали правоохоронці.

У поліції також повідомили, що під час медичного освідування встановлено, що водійка за кермом перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

“Драгером” зафіксовано 1.07 проміле алкоголю, що в п’ять разів перевищує допустиму норму”, – уточнили правоохоронці.

Правопорушниця затримана. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження). Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...