facebook

При владі мають бути справжні українські націоналісти – тільки тоді матимемо сильну і розквітлу Україну, – професор КНУ

Ми маємо віддавати перевагу своєму товаровиробникові перед іноземними, як і віддавати перевагу українській мові серед інших. А при владі мають бути справжні українські націоналісти.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів український науковець, доктор наук, громадський діяч, публіцист, письменник та професор Київського національного університету ім.Т.Шевченка Петро Масляк.

«Бо як можна закуповувати іноземні товари у той час, коли свої виробники гинуть? Тим більше у держави-агресора? Хто це допускає? Таке тільки державний злочинець може зробити», – наголосив він.

І додав: «От якби я був керівником України і київська влада закупила трамваї не у Львові чи Запоріжжі, а у Польщі, то мер Києва при мені сів би у в’язницю на наступний день. Бо це злочин проти держави».

Та й гроші з офшорів можновладців, за словами професора, треба повернути – тоді б жодних кредитів МВФ нам би не потрібно було.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Бо вже майже у кожній країні світу зберігають вкрадені і вивезені з України мільярди. Але є нюанс: аби почати втілювати економічний націоналізм у нашій країні, при владі мають бути справжні українські націоналісти – тільки тоді матимемо сильну і розквітлу Україну», – резюмував Масляк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...