facebook

Топ- фільми до дня батька

У третю неділю червня в Україні відзначають День Батька. Свято започаткували 19 червня 1910 року.

Місіс Даутфаєр (1993)

Комедія про батька, який після розлучення з дружиною хотів частіше бачитись із сином та донькою. Йому в голову прийшла ідея — переодягнутися у жінку старшого віку і стати няненю для своїх дітей. У результаті його план провалився, втім йому вдалося довести дружині, що може бути хорошим батьком для своїх дітей.

Скажене весілля (2014)

Французька комедія про багатодітного батька Клода, котрий хотів видати своїх доньок заміж за аристократичних французів, однак усі його дочки одружилися з представниками різних національностей. Єдина надія батька — молодша донька Лаура. Якою буде реакція батька, коли він дізнається, що обранцем доньки став француз із африканської родини?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спокусник (2011)

У Німецькій комедії історія розвивається навколо сценариста Генрі, який переживає творчу кризу. Йому пропонують написати сценарій фільму за романом своєї колишньої подруги Катарини, в яку він довгі роки закоханий. У цей час перед його дверима з’являється восьмирічна дівчинка Магдалена, яка вручає йому листа, в якому йдеться, що він — її батько. Тож Генрі доводиться постійно контрастувати між улюбленими жінками і вперше відчути відповідальність.

2+1 (2016)

Життя Самуеля було легким, безтурботним і сповненим захопленнями. Але все змінилося тоді, коли одна з його численних колишніх подруг підкинула йому немовля. Головний герой вирішує, що така проблема йому явно не по зубах, і відправляється на пошуки матері дитини Глорії. Все це обернеться низкою подій, які назавжди змінять життя Самуеля. Безуспішні пошуки в іншій країні призводять до того, що життя Сема кардинально змінюється. Сем стає каскадером, а дочка Глорія стає його сенсом. І все йде добре, поки через 8 років Глорія не сказала, що понад усе хоче побачити свою маму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...