facebook

Франківські вулиці після сильної зливи перетворилися на ріки (ФОТО, ВІДЕО)

Близько 17 години 22 червня над Івано-Франківськом пройшла сильна злива.

Через це низка вулиць опинилася підтопленою – як дороги для машин, так і для пішоходів. Зокрема у телеграм-спільноті ЧАТ 112 інформували про затоплені вулиці Січових Стрільців в місці перетину з Чорновола, Миру, Надрічна, Вовчинецька, дорога під мостом на Пасічну, Грюнвальдська, Толстого, Тичини, Івасюка, Промислова та інші.

Також перестали працювати світлофори на вулиці Галицькій та Василіянок, інформують водії, пише “Галка”.

У зв’язку із сильними опадами та підтопленням на основних дорогах міста рух комунального транспорту ускладнено, інформує КП “Електроавтотранс”.

Через підтоплення на “сухих” вулицях виникли довгі затори.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рятувальники Частини спеціальної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області надають допомогу власникам автотранспортних засобів на вулиці Надрічна в Івано-Франківську, де внаслідок інтенсивних опадів під автомобільним мостом через річку Бистриця-Солотвинська затопило проїжджу частину дороги.

За словами, начальника Івано-Франківського міського управління з питань надзвичайних ситуацій Ігора Влізло, найгірша ситуація наразі на вулиці Надрічній. Там наразі рятувальники відкачують воду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...