facebook

У мережі показали українські документи вдови Мотороли

Як пише styler, вдова вбитого ватажка “ДНР” з позивним Моторола Олена Павлова має український паспорт, виданий у лютому 2014 року після одруження і зміни прізвища.

f727caef786814024b1012593f7c32a7

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Дмитро Вовнянко, опублікувавши фото з паспортом та свідоцтвом про народження дитини.

А вам не дивно, що обидва документи виконані на стандартних українських бланках з тризубами і що заповнені обидва документи українською мовою? Можна заперечити, що терористка Каністра, “дружина” Мотороли – громадянка України, звідти й український паспорт. Заперечимо – до “шлюбу” з терористом Моторолою терористка Каністра була не Павловою, а Колєнкіною. Новий паспорт вона отримала після “шлюбу”. З бандерівським гербом і на бандерівській мові.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– відзначив блогер.

Вовнянко запитує, чому у Павлової паспорт України, а не незаконної “ДНР”, і чому він заповнений не її улюбленою російською, а ненависною для дружини терориста українською.

Вголос лементуючи про “русскій мір” і велику Росію, сама для себе терористка Каністра, явно за згоди і сприяння терориста Мотороли, оформила документи, які дозволяли їй і її доньці без перешкод виїздити на всю іншу територію України. Тому бланк – ідеально український і мова – така сама українська; це дозволяє терористці Каністрі і її доньці виїздити і в Росію, і на Захід як громадянці України. А паспорти “ДНР” та інші документи “ДНР” – то для лохів. Самі отримають – хай самі й мучаться.

– вважає журналіст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...