facebook

“Дотримання елементів захисту”: як школярі вчитимуться з 1 вересня: прем’єр дав пояснення

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Верховної Ради в п’ятницю, 3 липня, повідомив, що в Україні можуть більш широко впровадити форму дистанційного навчання з 1 вересня в новому навчальному році.

Про це Шмигаль сказав під час свого виступу у Верховній Раді.

Як зазначив глава уряду, світ готується до другої хвилі пандемії коронавируса, а тому український уряд розробляє систему продовження навчання в умовах пандемії.

“Якщо розвиток епідемії в Україні стабілізується і буде помірним, то діти підуть в школу з 1 вересня. Якщо ситуація погіршиться або буде зберігатися погана динаміка – буде дистанційне навчання”, – зазначив Шмигаль.

За словами прем’є-міністра, новий навчальний рік буде розпочато з дотриманням елементів захисту дітей і вчителів. Йдеться про масочном режимі, дотриманні дистанції і дезінфекції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Можливість дистанційного навчання ми передбачаємо і працюємо над тим, щоб воно було більш якісним і повноцінним, давало можливість дітям в разі загрози епідемії проходити навчання дистанційно. Але це лише можливість”, – зазначив прем’єр-Україна Денис Шмигаль.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...