facebook

Зеленський: Ми повернемо всіх наших людей і території, що зараз окуповані

Президент України Володимир Зеленський в Одесі на урочистостях з нагоди Дня Військово-морських сил України заявив, що Україна поверне всіх своїх людей і всі тимчасово окуповані території, як повернула свого часу з полону українських моряків та їхні кораблі.

Джерело: Зеленский, якого цитує Інтерфакс-Україна

Пряма мова: “Сьогодні поруч із нашою гордістю, фрегатом “Гетьман Сагайдачний”, стоїть буксир “Яни Капу”, повернуто катери “Нікополь” і “Бердянськ”. А в містах Краматорськ і Слов’янськ гордо майорить жовто-синій прапор. І все це дає мені потужний заряд сили і віри в те, що все у нас обов’язково вийде! Ми повернемо всіх наших людей. Повернемо всі наші території. Повернемо віру в правду і справедливість. Ми повернемо мирну, єдину, неподільну, потужну і непереможну Україну”.

Деталі: Зеленський нагадав, що рік тому, у День Військово-Морських сил України, він також був в Одесі, а поруч були сім’ї українських моряків, які в той час ще перебували в російському полоні. Тоді він дякував матерям, дружинам і дітям за витримку і мужність, та обіцяв зробити все, щоб їхні близькі повернулися додому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...