facebook

На Донбасі бойовики полили мінометним дощем українських героїв: є загиблі серед окупантів

Бойовики отримали потужну віддачу з боку українських воїнів

На Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню та жорстко обстріляли позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – троє військовослужбовців поранено.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об’єднаних сил.

“Збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети, а також гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, бойовики обстріляли позиції героїв поблизу Водяного, Мар’їнки, Авдіївки, Новотошківського, Майорська та неподалік Оріхового.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В результаті троє українських воїнів отримали поранення – їх оперативно доставлено до медичних закладів та надали невідкладну допомогу лікарів.

“Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем змушували окупантів відмовитись від продовження агресивних дій. За підтвердженими даними розвідки, минулої доби наші захисники знищили трьох та поранили одного загарбника”, – наголосили в штабі ООС.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...