facebook

У ООС під час евакуації бійця загинув військовий медик

Противник підтвердив ЗСУ режим тиші. Після цього група евакуації в білих касках з розпізнавальними знаками вирушила за полеглим воїном, і в цей час ворог відкрив вогонь на ураження.

У Донецькій області в результаті обстрілу загинув військовий медик, який намагався евакуювати з поля бою тіло загиблого товариша по службі. Про це ввечері в понеділок, 13 липня, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Відзначається, що сепаратисти обстріляли трьох військовослужбовців, які повинні були здійснити евакуацію тіла загиблого українського військового, який сьогодні, 13 липня, загинув, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої, поблизу населеного пункту Зайцеве.

“Отримавши підтвердження режиму Тиша, група евакуації в білих касках з розпізнавальними знаками не встигла дійти до тіла загиблого кілька метрів. У цей час ворог відкрив вогонь на ураження зі стрілецької зброї. Група відійшла, але військовий медик поспішив на допомогу пораненому. У цей момент противник знову почав обстріл з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів”, – йдеться в повідомленні.

Унаслідок ворожого вогню військовий медик – загинув, один військовослужбовець був поранений, а ще один – отримав бойове травмування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зараз тіла загиблих і поранений воїн знаходяться на місці обстрілу. Тривають переговори з СММ ОБСЄ щодо їхньої евакуації”, – відзначили в штабі ООС.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...