facebook

“Вимагаю компенсацій заробітчанам від держави! Вона нам більше винна”

Відповідь українки з Лондона бізнесмену з Чернівців, що пропонував стягувати сотні тисяч доларів із співгромадян, які поїхали працювати за кордоном.

«З великим задоволенням» передивилася вчора шоу одного чернівецького актора. Бізнесмен, з тих розумників, котрі – на букву «му», радив Зеленському «переглянути політику» стосовно трудових мігрантів. Так заробітчан обкласти податками, щоб вони у відповідь навіть матом не змогли б. Ми ж державі «винні»! За те, що народилися в стафілококових розсадниках – радянських пологових будинках. Що ходили по роздовбаних дорогах. На них же собі руки-ноги ламали, коли зима, лід, ср***пад, отямився – гіпс і травмопункт. Що в того мудрагеля далі за списком було? Ага – дитсадки. Пам’ятаєте їх – зі смердючими слизькими котлетами і «пахощами» хлорки? А також училища й технікуми. Дивно, чому не вимагав заплатити, що до стінки не поставили під час совка? Теж за це можна хотіти «компенсації». Від нас, хто виїхали.

Що він подібну єресь запропонував – мене не дивує. Рідна державонька давно мріє і намагається накласти лапу на наші гроші. Між іншим, чесно зароблені не завдяки їй, а всупереч усім палицям в колеса, що їх нам вставляє. Бізнесюк же просто озвучив, що давно смердить у повітрі. Сподіваюся, круті дяді з Києва і начальство в області зарахували йому глибокий прогин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...