facebook

Увага! Польшу знову охоплють бурі та град. Негода у 6 воєводствах

У неділю вранці IMGW виступила з попередженнями про град. Попередження діє у шести воєводствах: Сілезьке, Малопольське, Підкарпатське, Свентокшиське, Люблінське, а також у південних повітах воєводства Мазовецьке.

 

У цій місцевості IMGW прогнозує виникнення штормів з опадами від 20 мм до 35 мм, а місцево до 40 мм, що супроводжуються поривчастим вітром, що досягає від 60 до 80 км / год. Місцями може бути град.

У воєводстві Мазовецьке та Люблінське сповіщають по конкретним повітам.

У Мазовецькому воєводстві попередження стосується п’яти повітів: lipskiego, przysuskiego, radomskiego, szydłowieckiego i zwoleńskiego.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Люблінському воєводстві оповіщення поширюється на шістнадцять повітів: biłgorajskiego, Chełma, powiatu chełmskiego, hrubieszowskiego, janowskiego, krasnostawskiego, kraśnickiego, lubelskiego, Lublina, łęczyńskiego, opolskiego, puławskiego, świdnickiego, tomaszowskiego, zamojskiego i miasta Zamość.

Попередження першого рівня означає, що слід очікувати умов, що сприяють виникненню небезпечних метеорологічних явищ, які можуть спричинити матеріальну шкоду та загрожувати здоров’ю та життю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...