В Івано-Франківську студентки-фізкультурниці влаштували полювання на збоченця

Сміливі дівчата хочуть остаточно побороти огидне явище.

Гонитву за збоченцем влаштували студентки-фізкультурниці в Івано-Франківську. В них увірвався терпець, коли у міському парку серед білого дня вкотре побачили чоловіка, який займався самозадоволенням, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сексуальні збоченці облюбували місце на видноті, де поряд гуляють багато дітей із мамами та ходять студентки з гуртожитку Прикарпатського національного університету. Троє дівчат, які поспішали на пари, натрапили на чоловіка зі спущеними штанами, що займався самозадоволенням. “Це був легкий шок”, – характеризує одна з них неприємну зустріч з ексгібіціоністом.

Студентки-третьокурсниці не розгубилися: пригрозили чоловікові поліцією та почали знімати збоченця на телефон. Це його налякало. “Він натягнув штани, закрив куртку і почав тікати”, – каже свідок події. Дівчата гнали збоченця добрих 50 метрів, вимахуючи гілкою та наплічником. Тепер студентки-фізкультурниці жартують, що замість займатися таким неподобством, чоловік краще б підтягнув свою фізичну форму, бо від дівчат заледве втік. Студентки переконують, що бити збоченця наміру не мали. “Мета була відігнати, бо ходять діти. Ми би зняли його на відео, оприлюднили його обличчя, показали поліції, щоб іншим таким було неповадно”, – пояснили вони.

У виші вчинок сміливих дівчат підтримують, бо не раз чули, що збоченці в парку коять неподобства серед білого дня. Набагато ж страшніше жінкам ходити через парк увечері, коли людей на вулиці меншає, а темрява приховує огидних “залицяльників” від сторонніх очей. “Наших дівчат ні збоченцями, ні грабіжниками не злякати. Вони бойові!”, – каже однокурсник суденток Петро Альба.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
annashchesna

Recent Posts

Вліплять штраф: якщо не зробити це перед виїздом машиною

Що необхідно перевірити водіям перед виїздом, щоб не нарватися на штраф Всі водії перед тим…

3 години ago

Черги біля ТЦК збільшилися: що приховують ті, хто штурмує військкомати – а ви далі сидіть вдома

У військкоматів стоять черги військовозобов'язаних чоловіків, проте не все так просто Спікер Полтавського обласного ТЦК…

5 години ago

Прижарить майже до плюс 30: синоптик Діденко попередила про рекорди цьогорічної весни

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 2 травня, вночі ще комфортно, а вдень…

6 години ago

Оніміли навіть найзапекліші ухилянти: ТЦК почали по-новому вручати повістки – це миліше за котиків

Поки в ТЦК зібралися черги, українець із вдячністю отримав повістку У деяких ТЦК та СП…

16 години ago

Politico: операції ГУР щодо знищення російських НПЗ дають неймовірні результати

Про це повідомляють джерела InfoLight.UA в ГУР. Зазвичай розвідники не підтверджують та водночас і не…

18 години ago

ТЦК почали активно вилучати авто у людей: військком забирав їх собі – людей приголомшили деталями

Представник ТЦК постане перед судом Кричущий випадок свавілля представника запорізького військкомату, який самовільно вилучив транспортні…

19 години ago