facebook

Депутата ОПЗЖ облили зеленкою після заяви, що в України “немає суверенітету”

Депутата фракції “Опозиційна платформа – За життя” Олега Волошина облили зеленкою під Верховною Радою перед позачерговою сесією 21 липня.

“Після п‘ятничної заяви депутата ОПЗЖ Олега Волошина про “відсутність суверенітету” в України, його ось так сьогодні зустріли під Верховною Радою. Олександру Кабанову зі “Слуги народу”, який невдало проходив поруч, також перепало”.

Деталі: 17 липня під час розгляду проєкту постанови №3736 про заяву Верховної Ради щодо нелегітимного проведення загальноросійського голосування за поправки до Конституції Російської Федерації на тимчасово окупованій території України – в АР Крим та місті Севастополі – Олег Волошин заявив, що український суверенітет “відданий повністю зовнішньому управлінню”, а “країна, в якій немає суверенітету, не може відновити суверенітет над українським Кримом”.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів не порушувати питання, які будуть ставити під сумнів незалежність, державний суверенітет, свободу і територіальну цілісність України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом члени фракцій “Голос”, “Європейська солідарність”, “Слуга народу” та депутатських груп “Партія “За майбутнє” та “Довіра” вимагали від спікера “належної реакції” на заяву депутата ОПЗЖ, скерування запитів у правоохоронні органи з цього приводу.

Співголова групи “За майбутнє” Тарас Батенко назвав слова Волошина “плювком представника п’ятої колони в українському парламенті тисячолітній історії України” і мільйонам українців, які боролися за незалежність своєї держави. Він висловив переконання, що така людина не може бути народним обранцем Української держави.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...