facebook

Супер! Із Києва та Львова в Чехію від €19 у два боки для усіх!

Чудові тарифи на перельоти Wizz Air із Києва та Львова в Чехію! Так, квитки на прямий переліт в один бік коштують усього від 289 гривень (€9) та від 578 гривень (€19) за подорож туди-назад. Найважливішим є те, що такі тарифи актуальні для усіх охочих – не потрібно бути учасником Wizz Discount Club тощо.

Зі Львова є дуже багато дешевих на різні дати з вересня 2020 по липень 2021, а у період з вересня по грудень квитки по €9 є абсолютно на усі дати. Дешеві квитки із Києва в Пардубіце є на різні дати з вересня по січень. Раніше ми вже писали про дешеві квитки в Пардубіце зі Львова, але тоді дешеві квитки були тільки на вересень – жовтень!

Нагадаємо, що Wizz Air відкрив продаж квитків на рейси зі Львова та Києва до чеського міста Пардубіце в кінці червня, тоді вартість найдешевших авіаквитків стартувала від 579 гривень. 1 липня в Львові відкрито базу, на якій розміщено один літак Airbus A320. Загалом авіакомпанія планує виконувати рейси по 17 напрямкам зі Львова в 11 країн Європи.

Пардубиці — місто, яке розташоване на сході Чехії, на річці Ельба, за 96 км на схід від Праги. Летовище міста розглядається лоукостерами, як альтернатива аеропорту чеської столиці. З цього міста можна зручно та за недорого дістатись до Праги потягом, автобусом чи автомобілем.

Подорожі до Чехії:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Станом на 22 липня кордон Чехії закритий для громадян України, які подорожують в туристичних цілях. Список країн переглядатиметься кожних 14 днів, наступний розгляд – 30 липня. Також зазначимо, що станом на 16 липня Чехія перебуває в зеленій зоні МОЗ, відтак після повернення з цієї країни не доведеться перебувати на самоізоляції чи робити тест.

Де забронювати лоукост-авіаквитки:

Авіаквитки із Львова та Києва в Пардубіце доступні для бронювання на офіційному сайті авіакомпанії – wizzair.com. Для пошуку найдешевших тарифів рекомендуємо використовувати сервіс Timetable або сайт kiwi.com:

Київ – Пардубіце – Київ

Львів – Пардубіце – Львів

Авіаквитки із Києва в Чехію туди-назад:


Квитки Львів – Пардубіце – Львів на сайті Wizz Air:

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...