facebook

А все через зауваження: у Львівському автобусі чоловік побив дідуся (ВІДЕО)

Сьогодні, 21 липня, у Львові на одній із автобусних зупинок сталася жорстока бійка бійка. Чоловік середнього віку накинувся із кулаками на дідуся.

Про це інформує “Вголос”, передає “Цинічний Львів”.

На ролику зафіксовано, як двоє чоловіків жорстоко б’ються на зупинці громадського транспорту на вулиці Стрийській навпроти Стрийського парку. У кадрі є також третій чоловік, який намагається їх розбороняти. З-за кадру чути крики російськомовної жінки. Помітно також, що і молодший чоловік спілкується російською.

У підписові до відео подають повідомлення від підписника сторінки, який став очевидцем бійки. Воно також подане російською (очевидно, повідомлення надіслала авторка відео).

Свідок зазначає, що бійка сталася після словесної перепалки у автобусі. Молодший чоловік зайшов у транспорт без маски. Старший зробив йому зауваження й попросив одягти маску. Пасажир у відповідь почав хамити й запропонував чоловікові вийти із транспорту, щоб з’ясувати стосунки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На зупинці чоловіки почали битися, кидати одне одного на асфальт. В якийсь момент вони ледь не потрапили під колеса автомобілів, адже зсунулися на дорогу.

https://www.instagram.com/p/CC5wWI2FZKw/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...