facebook

На воїнів ЗСУ на Донбасі окупанти скинули гранатометний постріл з безпілотника, є поранені — звіт ООС

На воїнів ЗСУ на Донбасі окупанти скинули гранатометний постріл з безпілотника, є поранені — звіт ООС

Вчора, 22 липня, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому міномети 120-го калібру, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, БПЛА та стрілецьку зброю. Прес штаб ООС опублікував зведення станом на 07:00 23 липня 2020 року

Повідомляється, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік Майорська противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та випустив у бік позицій українських оборонців 25 мін. Поблизу Хутору Вільний агресор залучив гранатомети різних систем, а біля Кримського – озброєння БМП та великокаліберні кулемети.

Окупанти двічі відкривали вогонь і у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”. Там стріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Зокрема, обстріли велися у передмісті Мар’їнки. З цього ж озброєння ворог обстрілював і українських захисників неподалік населених пунктів Лебединське, Водяне, Пищевик, Старогнатівка і Талаківка.

По оборонцях Богданівки російські окупанти застосували безпілотний літальний апарат, з якого скинули гранатометний постріл ВОГ-25. Надвечір, на цій ділянці фронту, противник також вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...