facebook

Україна та Італія зняли всі обмеження на польоти між країнами

Україна підписала нову угоду про авіаперевезення.

Україна та Італія повністю зняли обмеження на польоти між країнами. Про це повідомляє Аvianews.com з посиланням на авіакомпанію Wizz Air, яка анонсувала запуск 17 нових маршрутів між країнами.

«Минулого тижня Україна підписала нову угоду про авіаперевезення, яка повністю лібералізувала ринок між двома країнами. Після цього авіаційна влада Італії надала права на маршрути Wizz Air», – зазначили в авіакомпанії.

Режим польотів за принципом «відкритого неба» між Італією і Україною ініціювала ще в 2015 році Державіаслужба України. Він почав діяти в 2016 році. Влада могла допустити на будь-який маршрут будь-яку авіакомпанію. Однак 31 січня 2020 року авіаційна влада Італії повідомила Україну, що українські авіакомпанії отримали досить багато прав на маршрути.

У березні авіаційна влада Італії видала права на 11 маршрутів з Італії в Україну ірландському лоукосту Ryaair, який має бази в країні і наймає місцевий персонал. Пізніше авіакомпанія збільшила цю кількість до 17-ти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідом за відкриттям бази Wizz Air і працевлаштуванням місцевого персоналу в Мілані угорський лоукост отримав зелене світло від італійської влади на запуск 17 маршрутів в Україні.

Нагадаємо, що Італія заявила, що не відкриватиме кордони для третіх країн з 1-го липня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...