facebook

Рекорд у Wizz Air: зі Львова та Одеси в Мілан від €9!

Рекордні тарифи на прямі перельоти зі Львова в Мілан (Мальпенса) від Wizz Air – усього від 289 гривень (€9) та від 578 гривень (€19) за подорож туди-назад.

Такі тарифи актуальні для усіх охочих, а дешеві авіаквитки є на серпень–вересень цього року. Зазначимо, що квитків з такими цінами багато на виліт у вересні зі Львова, а дат на зворотні рейси дуже мало тому рекомендуємо бронювати якомога швидше.

Про дешеві квитки з Одеси в Мілан ми писали раніше, і наразі вони доступні на рейси в один бік в квітні – червні 2021 року.

Нагадаємо, що Wizz Air спочатку відкрив продаж квитків на рейси з Одеси в Італію, а згодом додав ще 14 рейсів до Італії з різних міст України, включно із рейсом Львів – Мілан-Мальпенса.

Подорожі до Італії:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Станом на 27 липня кордон Італії закритий для громадян України, які подорожують в туристичних цілях. Подорожувати до Італії можуть люди з посвідками на проживання, робочими візами, студенти, тощо. Список країн переглядатиметься кожних 14 днів, наступний розгляд – 30 липня. Також зазначимо, що станом на 16 липня Італія перебуває в зеленій зоні МОЗ, відтак після повернення з цієї країни не доведеться перебувати на самоізоляції чи робити тест.

Де забронювати лоукост-авіаквитки:

Авіаквитки із Львова та Одеси в Мілан доступні для бронювання на офіційному сайті авіакомпанії – wizzair.com. Для пошуку найдешевших тарифів рекомендуємо використовувати сервіс Timetable або сайт kiwi.com:

Львів – Мілан

Одеса – Мілан

Львів – Мілан – Львів

Одеса – Мілан – Одеса

Авіаквитки Львів – Мілан – Львів

Багаж та ручна поклажа:

Базовий тариф передбачає можливість провозу маленької одиниці ручної поклажі розміром 40x30x20cm та вагою 10 кг в салоні літака. Дві ручні поклажі не зможуть взяти навіть ті пасажири, які доплатять за опцію Wizz Priority. За новими правилами ручна поклажа летить в багажному відділені літака.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...