facebook

У Миколаєві від коронавірусу померла медсестра

Жінка кілька днів самостійно лікувалася і ходила на роботу. Коронавірус у неї підтвердили тільки після госпіталізації.

У Миколаєві від коронавірусу померла медсестра міськлікарні №4, яка довгий час намагалася лікуватися самостійно, повідомляє сайт Миколаїв N у вівторок, 28 липня.

Відзначається, що перші ознаки інфекції у жінки з’явилися ще 17 липня. Але вона нікому про це не сказала і лікувалася самостійно. Жінка приймала жарознижуючі, щоб збити температуру. Весь цей час вона продовжувала ходити на роботу.

21 липня жінці стало гірше і тільки тоді вона звернулася за допомогою. Її одразу госпіталізували, а потім у неї підтвердили коронавірус. Уже в лікарні її стан був важким – всю ситуацію ускладнював цукровий діабет.

Зараз всіх співробітників 4-ї міської лікарні, які контактували з хворою, відправили на обсервацію. У них вже взяли аналізи на коронавірус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, МОЗ перестало публікувати офіційну інформацію про кількість померлих лікарів від коронавірусу. Востаннє такі дані оприлюднив 21 червня президент Володимир Зеленський, коли оголосив про 43 померлих медпрацівників. Однак з тих пір померли, як мінімум, ще кілька людей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...