facebook

“Померла в лікарні від втрати крові”: На Чернігівщині на вулиці знайшли непритомну дівчину. “Єдина дитина у батьків”

У Семенівці Чернігівської області на вулиці знайшли закривавлену дівчину.

О четвертій годині ранку до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в Семенівці по вулиці Комунальній невідомий автомобіль збив дівчину.

Варто розуміти, що це лише версія, яку першочергово озвучили правоохоронці і яка зафіксована у заяві.

Дівчина була в непритомному стані і вся в крові. На її шиї було виявлено рану (схожа на поріз від зірваного ланцюжка, або від порізу ножем). Через кілька годин дівчина померла в лікарні від втрати крові.

Водночас джерело у правоохоронних органах повідомило OBOZREVATEL, що це могло бути вбивство, а не аварія, проте мотив злочину невідомий – гроші та золоті прикраси загиблої залишилися на місці. Правоохоронці встановлюють усі деталі події, а також вивчають відео з камер відеоспостереження. Попередньо, на одному із записів помічено чоловіка, який може бути причетний до скоєння цього злочину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування. Юлія Строкіна навчалася в Одесі в медуніверситеті. Була єдиною дитиною у батьків. Місцеві характеризують дівчину як дуже щиру і позитивну.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...