facebook

З’явилися подробиці загибелі сина Януковича

Молодший син колишнього президента Віктор Янукович намагався вибратися з замерзлого озера Байкал, але не зміг знайти ополонку.

Про це розповів волонтер і автогонщик Олексій Мочанов під час спілкування з журналістом Романом Скрипіним.

70b5c55ec3f4c93ef72717913b1daa77

Він передав слова людей, які у момент смерті Януковича-молодшого були разом із ним на озері.

“Лід прозорий, немає снігу зверху. Коли машина почала провалюватися, перші люди з неї вискочили і навіть ніг не намочили. Малий (Віктор Янукович. – Gazeta.ua) був за кермом. І машина провалилася саме на ліве переднє колесо. Озеро велике, 40 метрів завглибшки. Машина полетіла туди. Судячи з усього, він дорогою виринув, але не побачив дірку (ополонку. – Gazeta.ua). Був би сніг, було б видно, куди спливати. Він бився головою за 12 метрів від дірки, яка залишилася від машини. Це було на очах у людей, які не могли пірнути і витягнути. Смерть страшна”, – розповів Мочанов.

Він зазначив, що зло завжди має бути покаране.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

22 березня 2015 року з’явилася інформація про смерть молодшого сина президента-втікача Віктора Януковича. Він брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус Volkswagen, в якому крім нього перебували ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...