facebook

«Бульбашки на нігтях» або манікюр в техніці «BUBBLES»

Один з нових трендів нинішнього і минулого сезонів – це пінний манікюр, який часто називають Bubbly Foam. Можливо ще не всі його спробували, але, завдяки Інстаграм, всі дівчата знають, як виглядає це незвичайне покриття.

Для пінного манікюру потрібна звичайна піна. Її готують з мила, шампуню, із засобу для миття посуду і навіть з дитячих мильних бульбашок.

Перед початком манікюру потрібно збити трохи щільної піни так, щоб вона не текла і добре трималася. Після такої підготовки можна приступати до нанесення основного манікюру.

Створюється пінний манікюр поетапно.

Спершу, як зазвичай, наносяться гель-лак і топ. Кожен з шарів необхідно просушити в лампі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Потім буде ще один шар з гель-лаку або топа. Покриття повинне бути тонким і не липким. Від його товщини залежить, наскільки “шорсткими” будуть бульбашки. Сушити новий шар не потрібно.

Найголовніший момент – це викладання піни, яку потрібно просушити в лампі близько 1 хвилини.

Після лампи потрібно з нігтів серветкою прибрати зайву піну. Робити це потрібно дуже акуратно, щоб не пошкодити малюнок.

Зазвичай манікюр покривають топом, але у випадку з пінним манікюром, це робити не обов’язково. З іншого боку, завершальний штрих ще більше зафіксує створений ефект. Можна використовувати, як глянсове, так і матове покриття. Дизайн нігтів буде дещо відрізнятися, що ще більше урізноманітнює можливості пінного манікюру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...