facebook

“Це жорстока безвідповідальність.” Зеленський зробив важливу заяву про карантин. “Не маємо права”

Президент Володимир Зеленський заявив, що на сьогоднішній день в Україні жодна лікарня чи відділення не можуть бути закриті.

Президент Володимир Зеленський заявив, що на сьогоднішній день в Україні жодна лікарня чи відділення не можуть бути закриті.

Про це він повідомив на щоденній селекторній нараді з представниками Уряду та державних відомств, які залучені до запобігання поширенню COVID-19, передає ОП.

“До нас доходить інформація то про закрите дитяче обласне відділення, то про закриття тубдиспансерів. На період епідемії коронавірусу ми не маємо права закривати лікарні чи зупиняти фінансування. Це було б жорстокою безвідповідальністю перед українцями”, – сказав глава держави.

Також, з початком тотального маскового режиму ці засоби індивідуального захисту повністю доступні в Інтернеті, зазначив секретар Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко.
Дещо повільніше маски доходять до аптек, де їх дуже швидко розкуповують.
«Україна нині виробляє майже 900 тисяч масок на добу. До того ж ми ще імпортуємо. Перевіряємо, як доходять маски до місцевих аптек», – зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У відповідь Президент доручив негайно зібрати дані про потреби всіх аптечних мереж та за допомогою державних структур закупити стільки масок, скільки їм потрібно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...