facebook

Дитина була вся у крові та плакала: у Білорусі під час протестів силовики побили 5-річну дівчинку (фото, відео)

У Білорусі, у м. Гродно, силовики побили 5-річну дівчинку.

Про це TUT.BY розповіла мама постраждалої дитини Інна Череухо. За її словами, вони сім’єю їхали в авто, коли потрапили в потік машин, що сигналять. Потім попереду з’явилася військова техніка і співробітники ОМОНу. Після чого в авто з людьми посипалося скло, яке й поранило дівчинку.

Після події мама з дитиною всю ніч провели в лікарні. Батька сімейства забрали в міліцію й відпустили лише вранці.

“Попереду нас були Skoda і мікроавтобус. Ми розгубилися, коли побачили, як військова техніка попереду починає підрізати бус – і той розвертається боком. Чоловік виїхав на зустрічну смугу, щоб об’їхати. Але назустріч нам вибігли омонівці, почали бити машину кийками – лобове та бокові ско, дзеркала. Після цього ззаду в нас в’їхала військова техніка, був сильний удар”, – згадувала жінка.

Череухо розповіла, що через розбите скло в чоловіка розсікло лоба. Дівчинці ж лікарі наклали чотири шви. У дитини – розсічення правої скроневої частини приблизно на два з половиною сантиметри та забій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вийшов такий розрив, звідти було багато крові. Ймовірно, коли полетіло сткло, один із осколків потрапив у голову. У лікарні дочка запитала: “Мама, на нас напали бандити?” – додала вона.

Жінка зазначила, що їхнє авто забрали на штраф-стоянку і, ймовірно, випишуть штраф за виїзд на зустрічну смугу й залишення місця ДТП, коли чоловік намагався завезти дитину в лікарню.

До того ж вона запевнила, що вони не брали участі в акції протесту, адже в їхньому авто навіть не працював сигнал. У МВС Білорусі цей інцидент не коментували.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...