facebook

Український мільйонер зі списку Forbes: після публікації декларацій відчув себе лохом

Голова наглядової ради холдингу Global Spirits, який володіє правами на торгову марку «Хортиця» Євген Черняк іронічно прокоментував доходи українських чиновників.

e7318949887e03956f642356690623dc-e1477807953293

«Після опублікування електронних декларацій українських чиновників всі учасники списку Форбс відчули себе лохами!», – написав на своїй сторінці в Facebook бізнесмен, який за версією журналу Forbes в 2015 році зайняв 16 рядок у рейтингу найбагатших українців зі статками 325 мільйонів доларів.

Він також запропонував зробити журналістам новий рейтинг з чиновників, які максимально збагатилися після Майдану. «Це обчислюється математичним методом і звіркою декларацій, поданих до Майдану (2 роки тому) і сьогоднішніх, електронних. Всіх нас чекають дивовижні відкриття. З цієї хвилини прошу вважати мене жебраком! У мене немає готівки мільйонів, немає вертольотів , немає колекції годинників, і навіть, здивуєтеся, немає особистої церкви, внесеної до декларації одним з депутатів. Тема декларацій закрита. Залишилося сплатити з задекларованого податки», – іронічно резюмував Черняк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...