facebook

Тернополянам заборонили робити операції і їсти вечорами

На Тернопільщині змінили колір карантинних зон.

На Тернопільщині змінили карантинні зони. Рішення було прийнято на засіданні Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було змінено епідзонування адміністративних одиниць Тернопільської області.

Після цього рішення з півночі 24 серпня почали діяти нові правила і обмеження. Так Тернопіль, Чортків, Бережани, а також Бережанський та Чортківський райони потрапив до помаранчевої зони.

У цих регіонах буде заборонена робота хостелів, туристичні бази, виняток становлять готелі. Під забороною буде робота ресторанів і розважальних закладів у нічний час, планові госпіталізації та оперативні втручання. Закриваються Спортзали, фітнес-центри та інші спортивні заклади. На проведення масових заходів накладається обмеження. На 1 присутнього має бути 20 квадратних метрів.

У жовту зону потрапили Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Казовський, Лановецький, Підволочиський, Теребовлянський та Чортківський райони. У жовтій зоні не можна відвідувати заклади, де проходять лікування або проживають літні люди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...