facebook

The Hardkiss та Monatik презентували кліп на спільний трек “Кобра”

Колаборація артистів викликала в мережі велике захоплення

Рок-гурт The Hardkiss та хітмейкер Monatik зважилися на спільну творчість. Музиканти записали україномовний трек “Кобра” і зняли на нього атмосферний кліп.

Прем’єра пісні та відео відбулася у четвер, 27 серпня, на YouTube-каналі колективу. Автором слів виступила Юлія Саніна, а музику вона написала спільно з Валом Бебко. Він же виступив і режисером кліпу.

“Небезпечна любов… Найпотужніший музичний поцілунок! Я отримав величезне задоволення від роботи і просто Вас обожнюю, друзі! Ви прекрасні і безмежно талановиті. Я радий, що те, про що ми так давно з вами розмовляли, міркували і думали, все ж відбулося”, – прокоментував колаборацію Monatik.

Артист додав, що 2020-й став для нього роком музичних експериментів. Адже в цей складний кризовий час не можна бути одному, навіть у творчості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“2020 безумовно, дуже складний рік для всієї планети. Але, я більш ніж упевнений, все відбувається для того, щоб люди стали цінувати один одного… кожну дорогоцінну мить проведену разом. Саме разом. Об’єднавшись, – вважає співак. – Цифри говорять самі за себе. У цьому році не можна бути одному! Я переконався в цьому під час карантину і остаточно вирішив, що особисто для мене, це буде рік експериментів і колаборацій! Коли, якщо не зараз?”

Шанувальники музикантів прийшли в захват від їх спільної творчості, назвавши дует “найкращою колаборацією року”.

“Ось це клас! Після Брежнєвої як ковток свіжого повітря. Монатік і хард дуже гармонійно поєднуються, два титану української музики!”, “Краща колаборація року!”, “Які класні! Музика вогонь! Дует відмінний вийшов! Не те, що з Брежнєвою”,” Мені здається, що я на три хвилини забула як правильно дихати. Дуже круто! Велике спасибі за вашу творчість!”, – пишуть користувачі під відео.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...