facebook

Киянку з COVID-19 направили в лікарню без лікарів: вона кричала вночі від болю

Киянку Вікторію, у якої діагностували коронавірус, направили в лікарню, де на зміні була всього одна медсестра і жодного лікаря.

Киянку Вікторію, у якої діагностували коронавірус, направили в лікарню, де на зміні була всього одна медсестра і жодного лікаря.

Як розповіла OBOZREVATEL подруга хворої Таїсія, Вікторія потрапила в Київську міську клінічну лікарню №8 в Оболонському районі, яку тільки недавно визначили опорної в лікуванні COVID-19.

“Уночі з важкими хворими була лише одна медсестра, яка боялася і лише до них заглядала. Там абсолютно немає опіки”, – наголосила вона.

За словами подруги, у Вікторії підвищена температура та розвинулося запалення легені, вона кричала вночі від болю і задихалася. Жінці вкололи знеболювальне, яке однак не дуже допомогло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таїсія розповіла, що пізніше в лікарню поступило ще четверо пацієнтів, практично усі з пневмонією. Один із них уночі помер. Тільки вранці хворим почали ставити крапельниці, однак умови залишаються незадовільними.

“Ні гарячого чаю немає, ні навіть туалетного паперу”, – поскаржилася вона.

На гарячій лінії Кабміну Таїсії пояснили, що відділення в лікарні №8, яке прийматиме хворих на COVID-19, ще “проходить перепрофілювання”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...