facebook

Блаженніший Митрополит Онуфрій: Заповіді Божі допомагають вилікуватися духовно, як лікарняні процедури — фізично (відео)

Щоб стати духовно здоровими, ми повинні виконувати навіть ті заповіді, які нам не дуже подобаються.

Про це сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій у своїй проповіді 30 серпня 2020 року, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У своєму Архіпастирському слові Предстоятель закликав віруючих любити одне одного та виконувати божественні заповіді, навіть якщо деякі з них нам не подобаються.

«Може, ми їх не зовсім розуміємо, але ми повинні їх виконувати. Як хворі, яким не зовсім подобаються процедури, — зазначив він, — але ми повинні їх приймати. Інакше хворий не стане здоровим».

Блаженніший владика наголосив, що «Бог є Бог живих, і все, що Він нам заповідує робити, — є заповідями життя».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Архіпастир пояснив, що та людина, яка намагається жити за цими заповідями життя, сама стає причасницею вічного життя.

«Вона стає джерелом, з якого витікає жива вода, яка тече в життя вічне. З цього джерела можуть пити й інші люди, — наголосив він. — Але для того, щоб стати таким джерелом життя, ми повинні самі бути пов’язані через божественний закон з вічним Джерелом життя — з нашим Богом, Спасителем і Творцем».

«Нехай Господь допомагає нам жити за Його святими законами, щоб ми були на землі благословенні Богом і на Небі сподобилися вічного життя в Царстві Небесному», — побажав Митрополит Онуфрій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...