facebook

Правда, від якої волосся дибки стає: 23 мільйони українців повинні бути знищені або вивезені з країни

Чи цікавилися Ви коли небудь питанням, чому нинішня влада так зневажливо ставиться до життя українців?

8da9094fea8ace7fa1932b32aadd2c96-756x425

 

Чому нинішня еліта навіть не рахує втрати українців на війні? Чому знищені фактично всі українські добровольці? А тих кого не знищили фізично пресують в катівнях ізоляторів, передає Корупція.Інфо.

Чому нам нав’язують думку, що війна це добре … Що українці не православні, що євреї нам більше брати ніж росіяни, що православ’я це погано, що російська мова це погано, що українська земля насправді не слов’янська а єврейська, що українські добровольці це мародери , вбивці і фашисти? Чому?

Відповідь проста: Нинішня еліта на 96% складається з представників сіоністської діаспори. Ви уявіть собі, що в 2016 році вся еліта це євреї. У владі немає жодного УКРАЇНЦЯ!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варто відзначити, що такої країни як Україна в світі більше не існує. Назвіть хоча б одну країну в світі, щоб нею керували люди які не мають нічого спільного з цією країною … Такої країни не існує …

А тепер давайте розберемося, чому нинішня влада ненавидить українських патріотів і чому знищується все українське, все православне і все слов’янське в Україні

Досить подивитися свіже відео: Президент Ізраїлю в українському парламенті, на очах у народних депутатів України, на очах у Президента України розповідає нам українцям, що ми вбивці, а Україна насправді єврейська земля:

Що нам говорить це відео? А говорить вона наступне. Президент Ізраїлю чітко дав зрозуміти, що українські патріоти це вороги євреїв. Що вони вбивці і що євреї не пробачили українців.

Тепер уявіть собі, щоб було б з цим євреєм якби він в Бундестазі, або в російській Госудмі дозволив собі на очах у Президента Росії або Канслера Німеччини заявити, що німці це вбивці, що росіяни вбивці і вороги євреїв … Представили? Так його б в кращому випадку послали б до біса і негайно прогнали б з країни, а представникам єврейської діаспори в Німеччині або Росії назавжди б заткнули їхні погані роти! Що сталося в Україні, після того як нас назвали вбивцями? Верховна Рада і Президент України аплодували цьому єврею і підтримали його ідеї. Чому? Та тому, що нинішня влада на 100% складається з євреїв які вважають українців своїми ворогами як озвучив їхній лідер Президент Ізраїлю.

Ми часто запитуємо себе: Чому нинішня влада влаштовує справжній геноцид українців? В 9 разів подорожчали комунальні послуги, обвалена національна валюта в 3 рази, ціни на продукти харчування підскочили на 60%, а зарплати і пенсії залишилися на тому ж рівні! З 2014 року щорічно вмирає близько 150.000 пенсіонерів і малозабезпечених від відсутності банальної медицини і грошей на медпрепарати ціни на які в середньому підскочили на 200%! Щорічно сотні тисяч українців переїжджають жити в Росію, Німеччину, Польщу, Італію, Іспанію, Чехію, Словаччину, Угорщину. За два роки в Україні налічується не більше 34 мільйонів жителів! У порівнянні з 48 мільйонами в 2013 році!

Ви уявіть собі, що населення України скоротилося на 14 мільйонів людей всього за два роки правління євреїв в Україні !!!!! Нас знищують панове. Євреї взяли реванш і знищують нас за Бабин Яр і за те, що українці не давали євреям раніше можливості захопити свою країну і виганяли їх до біса в Ізраїль не даючи можливості грабувати свою країну! Зараз їм вдалося здійснити план 70 річної давності. Україна захоплена а народ знищується.

Для тих хто не вірить в сказане мною про те, що євреї влаштували нам справжній геноцид можна порівняти з геноцидом який в 20 столітті влаштував нам Сталін прошу послухати що каже Тимошенко.

А говорить вона наступне: Нинішня влада знищує Україну і українців! До 2020 року в Україні має проживати не більше 15 мільйонів чоловік !!!!
А тепер давайте розберемо нинішню еліту, яка в 2014 році взяла реванш і закликала українців повалити владу а надалі вивести саме їх на трон! І мали вони моральне право це робити?

Уявіть собі українця в Ізраїлі який закликає повалити президента Ізраїлю? Представили? Що б зробили ізраїльські силовики з цим українцем? Правильно – негайно знищили б!

Так чому ж євреї дозволили собі закликати українців повалити свою владу в Україні? Яке право вони мали це робити? Яке право євреї в Україні (які є ніхто іншими в Україні як гості) мають право диктувати нам українцям хто для нас ворог а хто друг, яка релігія нам ворожа, а якась дружня, що євреї нам брати, а слов’яни вороги: ЯКЕ ПРАВО ВОНИ МАЮТЬ ЦЕ РОБИТИ????

Хто закликав повалити владу в 2014 році?

Петро Вальцман (нинішній президент України)

poroshenko_i_liberman

Єврей, сіоніст, затятий прихильник всього єврейського, ненавидить все українське (він за два роки довів це в повному обсязі). Петро Вальцман відноситься до сіоністської організації яка вважає, що євреї повинні правити і розділяти, правити і розділяти. Дана організація є за своєю суттю сектою в яку входять безліч багатих євреїв.

Арсен Яценюк (єврей, член сіоністської організації)

8da9094fea8ace7fa1932b32aadd2c96

Дана людина є агентом ЦРУ в Україні і найзапеклішим представником сіоністської організації в Україні яка пропагує кров і насильство в різних країнах. Це їхній бізнес, їхні проекти на кістках різних націй.

Віталій Етінзон (Кличко) Єврей, представник сіоністської організації правлячої зараз в Україні.

33333333333-720x340

Для тих хто не вірить в те, що Етінзон справжній єврей, ось фотографія зроблена 29 вересня в Києві:

Думаю далі не варто продовжувати … 96% нинішньої еліти це радикальні євреї, 1% українці і ще 3% грузини і вірмени.

У кого ще є питання, чому нинішня єврейська еліта знищує нас українців ???? Вони взяли реванш і знищують нас українців за те, що за часів 2 світової війни знищували євреїв в Україні! Історія триває, 14 мільйонів українців за 2 роки …. До 2020 року нас залишиться 15 мільйонів!

Хава нагіла! Продовжуйте дивитися ТСН і співати гімн України! Залишилося всього 4 роки співати і вірити в диво … Хто знає, завтра після завтра можливо саме тобі євреї скажуть фас і відправлять гинути на війну!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...