facebook

Негода в Італії: є зниклі й загиблі

У північній і центаральній Італії через сильні вітри, торнадо і град загинули щонайменше чотири особи, кілька людей зникли безвісти.

Як пише The Local, негода вирувала цими вихідними від Південного Тіролю і до центрального району Лаціо в околицях Риму, попередження про екстремальні погодні умови залишається і нині.

У Тоскані через торнадо, яке з коренем вирвало дерево, загинули дві 14-річні дівчинки. Також загинули два туристи з Німеччини: 45-річний чоловік і 67-річна жінка загинули унаслідок зіткнення з вантажівкою через повінь, семирічний хлопчик і його дідусь вижили, водій вантажівки не постраждав. Після цього автостраду закривали на вихідні, залізничні колії у цьому районі досі не працюють

Також 38-річний чоловік пропав безвісти в районі Варезе після того, як його змило річковою течією. Тепер про подальшу повінь попереджають місто Верона, хоча тиждень тому град і сильні вітри вже вдарили по ньому. Крім того, повідомлялося про серйозні пошкодження в більшій частині регіону Венето, особливо сильно постраждали райони Віченца і Беллуно, пише Суспільне.

Відомий гірськолижний курорт Кортіна д’Ампеццо в Беллуно постраждав від зсувів через сильний вітер і проливний дощ. Негода повалила дерева, паркани і дорожні знаки, а також пошкодила будівлі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У сусудній Ломбардії спостерігався град “розміром з яйце”, а в Александрії — проливні дощі і повені. У Бергамо пожежним довелося розчистити дороги, які були непрохідними через сильний град. Тим часом у деяких частинах південної Італії пожежні команди борються з пожежами в лісах і чагарниках від південної Тоскани до Сицилії, оскільки, в цілому, літо було спекотним і посушливим.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...