facebook

Хвора на коронавірус Фреймут виступила на “Танцях з зірками” і спричинила скандал (фото, відео)

Хворі на коронавірус українська телеведуча Ольга Фреймут та її партнер Ілля Падзина виступили в першому прямому ефірі “Танців з зірками”, чим викликали суперечки в мережі.

Так, через хворобу та необхідність ізоляції пара продемонструвала постановку просто з дому. Вони виконали романтичний фокстрот під пісню Скрябін – “Спи собі сама”. Відповідне відео було опубліковано на офіційній сторінці “Танців з зірками” в Youtube, пише Обозреватель.

“Щодня тисячі українців отримують позитивні тести на COVID-19. Ми подумали, якщо ми не вийдемо на паркет – ми таким чином скажімо хворобі “так”. Ні, коронавірус нас не здолає. Ми кидаємо виклик цій хворобі й будемо боротися заради тих, хто чекає нас на паркеті. Ми станцюємо заради наших шанувальників”, – заявила Фреймут перед виступом.

Суддів вразило жадання участі в шоу пари, тому вони високо оцінили їхні виступ. Фреймут і Падзина отримала 26 балів.

“Абсурд якийсь. Це не самоізоляція”, “Люди, ви чого такі злі, я шокованиц. Вона хворіє, можна хоч трішки повагу мати”, “Оля, ви добре виступили, але ці танці для чоловіка, або для паркету вдома! Не ображайтеся”, “Попри моє суперечливе ставлення до Фреймут цей номер приємно зачепив”, “Вони ж в записі танцюють, а це нечесно”, – пишуть в мережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...