facebook

“Бо не взяли на море”: жінка застрелила чоловіка та вистрілила тричі у доньку(ФОТО)

Постріли у будинку сім’ї жителів Рівненського району пролунали сьогодні, п’ятого вересня, орієнтовно о четвертій ночі.

Від отриманих травм 45-річний чоловік загинув, а 13-річну доньку із множинними проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували.

Причетною до вчинених злочинів виявилася їхня дружина та матір, яка і сама намагалася покінчити життя самогубством, повідомляє пресслужба Нацполіції Рівненщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сталося це у житловому масиві неподалік Рівного на території Білокриницької сільської ради. Поліцейські попередньо встановили, що 44-річна жінка вистрілила у власного чоловіка та у доньку.

Потерпілий ще зміг зателефонувати до батька, який викликав поліцію.

Однак від спричинених травм 45-річний власник будинку загинув. Його тіло відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Дівчинку каретою швидкої медичної допомоги доправили до лікарні. У медзаклад доправили і 44-річну зловмисницю із різаними ранами рук та кульовим пораненням у скроню без свідомості. Її стан лікарі оцінюють як стабільний, а доньці проводять оперативне втручання.

За результатами огляду місця події, який здійснювали слідчі обласного управління та Рівненського районного відділення за процесуального керівництва прокуратури, вилучено всю необхідну слідову інформацію, зокрема травматичну зброю та револьвер під патрон Флобера.

Що спонукало 44-річну жінку до вчинення таких злочинів, встановлюють поліцейські у рамках доудового розслідування за фактами умисного вбивства та замаху на умисне вбивство малолітньої дитини за частиною 1 статті 115 та частиною 2 статей 15 та 115 Кримінального кодексу України.

Тривають першочергові слідчі дії.

Сім’я характеризується позитивно. Загиблий працював у будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю

Існує підозра, що загиблий – один із власників супермаркету будівельних иптнрвалів ХАТКА.

Подробиці розповіла у себе на сторінці у фейсбук рівненська журналістка Вікторія Мамотюк:

“Трагедія у Рівному. Сьогодні вночі 44-річна Ірина Ігнатюк вбила свого чоловіка, який має будівельний бізнес у Рівному – це Ігнатюк Юрій.

Спочатку, я подумала, що чоловік її дістав чимось, може ображав. Та коли дізналася, що вона щей здійснила три постріли у свою 13-річну доньку, в тому числі постріл у спину… Дитину зараз оперують, вона у важкому стані. Потім, ця горе-матір вистрелила собі у скроню. Але вона в реанімаціі та стабільному стані, і не так як її дитина та мертвий чоловік.

Незнаю, що її спонукало до таких дій. І що б могло таке трапитися, щоб вбивати свою дитину. Та із власних джерел знаю, що тато з дитиною хотів їхати на море і не хотіли взяти із собою маму. Через це виник конфлікт.

Та в мене інше питання. В них вилучили револьвер під патрон флобера. Яким, як є підозра, був вбитим чоловік, бо вистріл попав у сонну артерію. Доречі, чоловік ще сам зміг викликати швидку, та помер. Така зброя продається без будь-яких дозволів. Як думаєте, флобери варто продавати без дозволів психіатра? І відповідних реєстрацій? Фоток з події не буде, бо там багато крові. Це вхідні їхні двері”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...