facebook

Порошенко потрапив під жорстку роздачу через танці у Львові: “А як же жалоба по батькові? Нічого святого”

Петро і Марина Порошенко танцювали під Гуцулку Ксеню.

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко у під час перебування на Львівщині із робочим візитом станцював із дружиною під Гуцулку Ксеню.

Порошенко відвідав фестиваль «Європейська осінь у Львові», який зібрав блискучих виконавців і справжніх меломанів.

“Навіть без зайвих перебільшень я можу назвати себе давнім поціновувачем джазу. І як приємно було цього осіннього вечора почути наш улюблений з Мариною романс «Ой ти, дівчино, з горіха зерня…» у блискучому виконанні Петра Радейка – соліста Львівської національної опери. Це було проникливо, щемливо – до глибини душі”, – написав Петро Порошенко.

У соціальних мережах поширюють відео, де Петро і Марина Порошенко танцюють під Гуцулку Ксеню у Львові. Користувачі мережі неоднозначно відреагували на танець Порошенка з дружиною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Немає слів вибирайте ще раз пороха!”, “А якби не танцював, то сказали би що не поважає.”,”Життя продовжується далі. Він був, є і буде публічною особою”, “У Львові може танцювати,ми його поважаєм і будемо голосувати”, “Так в нього ж тато помер…..?!”, “Як же траур по рідних?”, “Не можу зрозуміти які заслуги пороха підкреслює це фото, він що танцюрист і за це мають за нього голосувати”,

“А що, для нього трауру за двома батьками нема? Заскоро почав танцювати і радіти. Сміється і радіє той,хто сміється останнім.”, “Що їм біда вдіє, вони собі танцюють а на словах страшно переживають за Україну і народ”, “А що тут поганого в них так як і усіх життя продовжується думайте про свої поведінки…”

“А це що в нього батько помер він такий щирий українець жалобу він не носить можна танцювати і все решти,звісно ради виборів позитивних він і катюшу заспіває!”, “Знову до корита! А має.сидіти!”, “Він що про народ буде думати,як у нього нічого святого немає…”, – такі коментарі залишили користувачі мережі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...