facebook

Дівчинці, яку переїхав поїзд, ампутували дві ноги, просять людей про допомогу

Нагадаємо, дана подія трапилась у Коростені, 10 вересня близько 9:00. Дівчинка переходила залізничні колії під вагонами, у результаті наїзду дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні.

Повідомляє Це моя Україна з посиланням на Facebook Татьяна Антончук

НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ ДО ЧУЖОЇ БІДИ!!!

Кожна ваша гривня, перепост, плюсик, дуже важливі!!! Я закликаю всіх, не пишіть коментарів, які не мають абсолютно ніякого відношення до Софійки, ваші засудження, плітки і т.д. дитину не повернуть до нормального повноцінного життя!!! В даній ситуації це зовсім не доречно!

Софійка Науменко, якій 9 рочків, 9 вересня потрапила під вантажний потяг, наслідки для дівчинки виявилися дуже тяжкими, лікарі вимушені були ампутувати дві ніжки, дитинку з міста Коростень перевезли в Житомирську обласну дитячу клінічну лікарню, зараз дівчинці роблять чистку, її ввели в медикаментозний сон, стан тяжкий, у дитини паніка і відчай, з нею поряд знаходиться мама Оксана Науменко. Для довготривалої реабілітації та лікування потрібна дуже велика сума грошей, у сім’ї є ще маленька неповнолітня донечка, для них це просто не підйомні суми. Тому, хто хоче на пряму допомогти Софійці, може надсилати кошти на карту мами

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4149 5010 2239 2246 Оксана Науменко.

Кошти для дівчинки також збирає благодійний фонд “Елеон”. Реквізити на фото нижче. Номер карти написано з дозволу Оксани Науменко, мами постраждалої Софійки. Тому що багато людей, не хочуть надсилати кошти на фонд, а хочуть на пряму допомогти Софієчці!!! Софійка, видужуй маленьке янголятко, ми молимося за тебе, вся Україна з тобою. – Ідеться у Дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...