facebook

Буковельський «король» виявив чергову теорію змови

Незважаючи на безпрецедентну за всю історію виборів на Прикарпатті кількість спостерігачів, журналістів та представників різноманітних політичних сил, «король» Буковелю все ж таки виявив теорію змови.

На його думку, ця теорія перевершила славнозвісний феномен «QAnon», який призвів до штурму Капітолію. Звичайно ж – Вашингтон далеко і там керує Байден, а Буковель давно рідний серцю і кишені.

Крім того, депутатський мандат хоть якось допоможе рятувати боса-Беню, над яким уже нависла загроза з боку ФБР та інших американських і міжнародних правоохоронних органів.

У чому ж полягає «шевченківська» теорія змови? Слухаючи його висловлювання й коментарі, виходить, що проти нього (бідної овечки) ополчився весь світ, включаючи папуасів, гвінейців та зімбабвійців… А про мешканців Прикарпаття взагалі мова не йдеться – «розірвали б».

При цьому, станом на 3 квітня (перше вже минуло, так що не до сміху) окружна виборча комісія (ОВК) №87 на Прикарпатті визнала недійсним голосування на довиборах у Верховну Раду ще на 2 дільницях, збільшивши цю кількість до 5 (п’яти!).

Дослівно: “Окружна виборча комісія № 87 визнала недійсним голосування на дільниці № 260028. Також на цій дільниці виявили розбіжність у голосах”, — йдеться в повідомленні ОВК.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас, Повідомляється, що після відкриття пакету з бюлетенями, який з 31 березня знаходився на приміщенні ОВК, голова ДВК заявила, що деякі бюлетені запаковані по-іншому. Зокрема, деякі пакети мали ушкодження. Пакет з невикористаними бюлетенями виявився надірваним, втім під час перерахунку кількість бюлетенів збіглася.

Що ж епопея продовжується, чекаємо результатів…

P.S. Шкода, що на Буковелі немає Капітолію, або хоча б готелю з такою назвою…

Олекса Довбня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...