facebook

Українцям ускладнили перетин кордону з Польщею, Румунією та Угорщиною – причина

Через які саме пункти пропуск здійснюється у сповільненому режимі.

Через ремонтні роботи, що обмежують рух транспорту, перетин кордону з Польщею, Румунією та Угорщиною з України ускладнено.

Про це ДПСУ | Держприкордонслужба повідомила 22 вересня.

Де рух сповільнився
Пропуск людей і транспортних засобів через пункт “Устилуг-Зосин” здійснюється у сповільненому режимі через оформлення громадян на портативних компʼютерах, повідомили у ДПСУ.

Також там зазначили, що на кількох інших пунктах, таких як “Чоп-Захонь” та “Солотвино-Сігету-Мармацієї”, тривають ремонтні роботи, через що рух транспорту також обмежили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Державна прикордонна служба України закликала громадян та перевізників обирати інші пункти пропуску для перетину кордону, аби уникнути затримок. На цей момент пропуск осіб і транспорту здійснюється у сповільненому режимі через оформлення осіб на портативних компʼютерах.

Що із рухом транспорту на інших пунктах пропуску
Пункт пропуску “Устилуг-Зосин” на українсько-польському кордоні не вперше стикається з тимчасовими обмеженнями.

“З 3 вересня тут вже були введені обмеження на рух транспорту в напрямку України через ремонтні роботи, які триватимуть до 30 листопада. Це ускладнило перетин кордону, і тепер ситуація ускладнюється ще й технічними проблемами з базою даних”, – йдеться у повідомленні.

Ремонтні роботи здійснюють на інших важливих пунктах пропуску. Наприклад, на кордоні з Угорщиною в пункті пропуску “Чоп-Захонь” з 19 вересня розпочалися дорожні роботи. Це частково обмежило рух легкових та вантажних автомобілів, оскільки з п’яти смуг для проїзду залишили лише дві. Тривати ремонт буде два тижні, а його завершення очікується на початку жовтня. Ремонт проводить в межах проєкту осучаснення прикордонної інфраструктури за підтримки USAID.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...