facebook

Український борець викликав Усика на бій за його слова(відео)

Український борець вільного стилю Богдан Грицай кинув виклик боксеру надважкої ваги Олександру Усику. Відео зі зверненням до зірки рингу Грицай опублікував у суботу, 9 травня, на своєму каналі в YouTube.

Борець вирішив відреагувати на відео Усика, де він відправляє в нокаут “диванного експерта”, який його критикує.

“Олександре, подивився твоє останнє відео, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Насправді, я не жартую. Якщо спортсмени бійцівських видів спорту будуть застосовувати свої навички проти прав свободи і людини, то бандитизм кінця СРСР буде здаватися справедливістю і правопорядком”, – сказав Грицай.

Спортсмен також сказав, що це буде Усику уроком, що бої без правил, навіть для професійного боксера, є неприпустимими.

“Буде ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим, і не тобі вирішувати, що писати і говорити українцям”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Борець викликав Усика на бій без правил, а також назвав ролики боксера “ватяними”.

“Ти не залишив мені вибору. Я, Богдан Грицай, і є той диванний експерт, який кепкує над твоїми “ватяними” відео, твоїми малограмотними коментарями, над твоїми дитячими віршиками і російським сценарієм, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти викликав на бій без правил, без будь-яких правил. Я приймаю виклик”, – сказав спортсмен.

Він також застеріг Усика від роликів з погрозами в стилі “один раз ти можеш увійти не в ті двері”.

“Радуйся, що на твоє відео під назвою “один раз ти можеш увійти не в ті двері” відгукнувся саме я. Було б страшніше, якби кліпи “востаннє ти можеш підійти не до того вікна” почали б тобі знімати професійні жінки снайпери або пенсіонери служб відстрілу диких тварин”, – додав спортсмен.

Він також висміяв заяви Усика і Ломаченка про етногенез “триєдиного російського народу”.

Раніше в мережі з’явився російський документальний фільм “Здрастуй, брате! Христос воскрес”. У ньому знялися Усик і Ломаченко. Боксери розповіли про те, що українці і росіяни “один народ”. У фільмі розповідається “про віру, дружбу, братів у Христі” спортсменів з Росії і України, які в “нелегкий час для канонічної православної церкви України” залишаються відданими Богові, вірі і вітчизні.

Після цього Усик і Ломаченко потрапили в базу Миротворця. Творці сайту вважають, що боксери “стали інструментом російської пропаганди”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...