facebook

“Калюжі крові і страшні рани”: 2-річного хлопчика роздерли дві вівчарки, терміново потрібна допомога!

У місті Дніпро медики рятують дворічного хлопчика, якого пошматували дві вівчарки. Прикрий інцидент трапився на День народження дворічного Єгорчика.

Про це повідомляє волонтерка Олександра Сова-Тимощенкова на своїй сторінці у фейсбук, передає “Це моя Україна“.

Зазначається, що вівчарки покусали хлопця в одному з селищ Донецької області, а до Дніпровської дитячої лікарні його доставили гелікоптером.

Сумний випадок трапився в день, коли родина відзначала другий день народження Єгора. Батько хлопчика перед відходом на роботу нещільно причинив двері вольєра, через що з нього змогли вибігти собаки. Мати потерпілого, займаючись хатніми справами, не помітила, як дитина вибігла з будинку надвір.

“Що там відбувалося в ті хвилини, поки мама не бачила дитину, ніхто не знає. А далі все як у страшному сні: змертвіле тільце, яке роздирають дві вівчарки, калюжі крові і страшні рани”, – зазначає Олександра Сова-Тимощенкова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли хлопчика привезли до лікарні Дніпра, чотири бригади хірургів протягом п’яти годин боролися за життя малюка. Медики видаляли зжовані тваринами тканини, відновлювали розірвані судини, рятували сечовий міхур і захищали кишечник. У суботу, 19 вересня, лікарі виконали втручання, щоб зберегти ногу дитини від ампутації.

Зараз у лікарні борються з ушкодженнями нирок. За словами волонтера, лікування буде тривалим, складним і витратним. У батьків Єгора немає таких коштів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...