facebook

Наслідки повеней у Франції та Італії: пошук зниклих і прибирання завалів (фотогалерея)

Після руйнівних повеней на півдні Франції та півночі Італії рятувальники сконцентрувалися на пошуку зниклих безвісти та прибиральних роботах, які триватимуть ще довго.

Зазначається, що повені розпочалися після того, як по регіону вдарив шторм «Алекс». Буревій приніс із собою сильні зливи – подекуди випало до 650 міліметрів опадів. Для цього регіону це норма за чотири місяці.

Внаслідок негоди на французько-італійському кордоні поблизу Альп було пошкоджено дороги та мости. Гірські населені пункти опинилися відрізаними від цивілізації.

До ліквідації наслідків негоди у Франції залучили армію. Військовики розчищають завали та намагаються відновити сполучення із високогірними населеними пунктами.

Боротьбу із наслідками повеней почали і в Італії. Тут на допомогу рятувальникам прийшли соціальні працівники. У гірських районах розчищують дороги та лагодять мости. В регіоні продовжує діяти штормове попередження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повені на французько-італійському кордоні почалися кілька днів тому. В регіоні зафіксували випадіння рекордної кількості опадів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...