facebook

Краса українок і любов до звільнень. Що Трамп казав у своєму єдиному інтерв’ю для 1+1

Американець поговорив із скандальним Седюком. 

Після перемоги республіканця Дональда Трампа на виборах президента США ТСН.ua вирішив згадати, що американець говорив в інтерв’ю для 1+1 три роки тому.

d219e6bd054e6efd177d10eb1a2ef206

Кореспондент Віталій Седюк перехопив Трампа напередодні конкурсу краси “Міс Всесвіт 2013”, який тоді відбувався у Росії. Він поцікавився у мільярдера, чи запрошували його до України, аби обирати красунь на конкурсах.

“Я знаю Україну дуже добре, у ній живуть прекрасні красуні і там прекрасні представниці на конкурсі краси, який відбудеться у листопаді”,  –  заявив він.

Також він запевнив, що чудово знайомий із фіналісткою конкурсу “Міс Всесвіт 2001” Олександрою Ніколаєнко, яка представляла Україну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вона фантастична людина. Вона –  мій друг. Її чоловік мій друг, містер Філ Раффін.Вона прекрасна людина, прекрасна жінка”, – сказав американець.

На запитання про те, скільки Трамп звільнив людей за своє життя, адже його улюблена фраза “Тебе звільнено”, він відповів:  “Я звільнив дуже багато людей. Декого мені сподобалося звільняти, декого – ні”.

Після цього на прохання Седюка він сказав на камеру свою фірмову фразу “Тебе звільнено”.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 47,8% виборців. Виборники віддали достроково за республіканця 289 голосів. Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів виборників. Клінтон визнала свою поразку на виборах.

965480d5757ff292bf0d788fb0c1d544

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...