facebook

Жителі Івано-Франківська підозрюють, що хтось навмисно отруює їхніх собак біля міського озера

Восьмого жовтня, в Івано-Франківську на території міського озера невідомі особи потруїли собак. Господарі тварин стверджують, що хтось це робить навмисно.

Зокрема, про масове отруєння тварин біля міського озера на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала Оксана Палійчук, інформує «franyk.com» з посиланням на «Місто».

Користувачі в коментарях до цього допису написали, що подібну ситуацію спостерігали в місті на вулиці Бельведерській.

Стало відомо, що загалом загинуло десять тварин.

Депутат Адріан Волгін опублікував на своїй сторінці в соцмережі схожий пост. Чоловік розповідає, що, прогулюючись озером, він натрапив на таку сумну картину: в траві неподалік лежала собака, яку, очевидно, хтось отруїв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Одразу побіг на Бельведерську за уколом і назад… врятувати не вдалось», – написав депутат.

Адріан Волгін пообіцяв винагороду у розмірі п’ять тисяч гривень для того, хто володіє якоюсь інформацією про вбивць тварин.

Впевнений, що його собаку отруїли

П’ятого жовтня у франківця Владислава Халабури після прогулянки біля міського озера померла собака Сані. Чоловік підозрює, що його домашнього улюбленця отруїли, пише «Галицький кореспондент».

За словами Владислава, його собака щось з’їв біля озера під час прогулянки. Вже через годину стан тварини значно погіршився: з рота йшла піна, почались судоми, ноги підкошувались, дезорієнтація.

Собаку намагались довезти до лікаря-ветеринара, але вона померла в дорозі.

Франківець говорить, що є й інші випадки, коли господарі собак підозрювали, що їх улюбленців отруїли. Так, наприклад, собаку його сусіда теж раніше хтось отруїв. Але тоді тварині вдалося вчасно надати необхідну допомогу і вона вижила.

«Я майже впевнений, що щось підкидають на вході до озера з вулиці Мазепи. Там праворуч є ділянка з травою і декількома деревами, де гуляє найбільше собак. Але ми ходили по всій території озера», – зауважив Владислав Халабура.

Директорка комунального підприємства «Центр розвитку міста та рекреації» Руслана Василюк говорить, що вони не отримували ще жодного звернення чи скарги щодо отруєння тварин на території міського озера. Каже, що були випадки, коли люди заявляли, що їхня тварина отруїлася неподалік від вулиці Шевченка. Проте Руслана Василюк стверджує, що про це вона дізналася тільки з соцмереж.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...