facebook

Не стало відомого хірурга з Чернівців

Про смерть лікаря повідомляють у Facebook його колеги, пише ІА АСС. Буковинські медики поділились спогадами про свого наставника.

Про смерть лікаря повідомляють у Facebook його колеги, пише ІА АСС. Буковинські медики поділились спогадами про свого наставника. «Пішов з життя відомий хірург на Буковині та за її межами, заслужений лікар України, друг та Вчитель – Погірляк Василь Степанович. Це непоправна втрата для нашого краю. Нам буде не вистачати Вас. Царство небесне. Вічна та світла пам’ять!», – написав лікар Чернівецької ОКЛ Олександр Рудой.

А лікарка-хірург Лія Нікіфор назвала Василя Погірляка «засновником малоінвазивної хірургії у Чернівецькій області».

«Сьогодні не стало Заслуженого лікаря, який не переймався назвами, а просто служив людям, багато років, безвідмовно і без зайвих слів, бо був надзвичайно скромною людиною. Сьогодні, без перебільшень, не стало засновника малоінвазивної хірургії в Чернівецькій області і якщо я б назвала його так при житті, він відповів би: лишіть, це пусте та ІДЕМ працювати…

Сьогодні не стало мого Учителя, якому я і десятки лікарів завдячуємо вмінням ендоскопічні хірургії. Він був Людиною з великої літери… Ми захоплювались ним при житті і будем пам’ятати і згадувати… Царство Небесне Вам, Василю Степановичу! І Дякую за все!», – розповіла лікарка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пішов з життя відомий хірург на Буковині та за її межами , заслужений лікар України, друг та Вчитель – Погірляк Василь…

Gepostet von Олександр Рудой am Freitag, 9. Oktober 2020

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...