facebook

Подробиці перестрілки під Києвом, в якій загинуло п’ятеро поліцейських

Під Києвом при спробі захоплення злочинців загинули п’ять поліцейських

pol

Нардреп Антон Геращенко смерть правоохоронців у селі Княжичі поблизу Броварів пояснив необережністю. По суті, поки поліцейська розвідка стежила за зловмисниками, які намагалися обікрасти садибу, їх затримали колеги з іншого підрозділу. Перестрілка між правоохоронцями виникла через непорозуміння. В результаті п’ять поліцейських загинуло. Вдалося затримати лише трьох зловмисників. Інші змогли втекти.

Інцидент стався вранці 4 грудня. Група поліцейських з оперативного підрозділу карного розшуку стежила за які збиралися «обчистити» будинок злочинцями. Частина правоохоронців влаштувалася в споруджуваному будинку, звідки найкраще було видно ситуація. «Розвідники» стежили за діями зловмисників і повинні були подати сигнал колегам, коли їх треба брати.

Охоронна сигналізація автоматично спрацювала в одному з сусідніх будинків. На місце прибули співробітники служби держохорони. Вони не були посвячені в деталі операції, тому прийняли оперативників за злочинців і затримали двох поліцейських-розвідників. Трохи пізніше на місце прибули і бійці спецпідрозділу «КОРД».

Група захоплення, яка була напоготові, вирішила, що розвідка потрапила в біду і прийшла на виручку. Оперативники на мікроавтобусі виїхали на вулицю, де їх колеги з охоронного відділу затримали розвідників. Далі з-за плутанини один із співробітників ДСО вистрілив. Смертельне поранення отримав боєць “КОРДа”. Співробітники спецпідрозділу в свою чергу відкрили у відповідь вогонь, убивши двох поліцейських з оперативного підрозділу та двох поліцейських з охоронного підрозділу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як уточнює у Facebook Антон Геращенко, трьох зловмисників, незважаючи на ці трагічні події, правоохоронцям усе-таки вдалося затримати. У них вилучено вогнепальну зброю. Затриманим висунуто звинувачення в скоєнні грабежах і розбоях. Решту зловмисників розшукують.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...