facebook

На Донбасі загинув 30-річний військовий Олександр Бохинь

Внаслідок важкого вогнепального поранення, отриманого на Луганщині 27 липня, о госпіталі помер житель Нової Каховки Олександр Бохинь. Прощання з героєм відбудеться 31 липня в рідному місті.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керуючий Херсонською єпархією Православної церкви України Никодим. Також відповідну інформацію оприлюднили і на сайті Новокаховської міської ради.

Відзначається, що Олександр Бохинь служив в 57-й окремій мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Ця втрата стала вже третьою для бригади за останній місяць – смертельні поранення 13 липня отримали відразу два бійця: нікопольчанин Андрій Бєляєв (загинув на місці) і скадовчанін Андрій Сивоконь. Наш земляк боровся за своє життя в лікарні протягом десяти днів, втім 23 липня стало відомо про його смерть. Попрощалися з героєм в рідному Скадовську 28 липня.

Олександр Бохинь з Нової Каховки після поранення був евакуйований в госпіталь, де лікарі більше доби намагалися врятувати його життя. На жаль, отримане поранення було занадто важким.

Прощання із загиблим героєм відбудеться завтра, 31 липня, в Новій Каховці. Відспівування розпочнеться о 10:00 за адресою проспект Перемоги, 3А. Поховають бійця на міському кладовищі о 11:00.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відомо про загиблого героя
Олександр Бохинь народився в селищі міського типу Березнегувате (Миколаївська область) 23 листопада 1990 року. 1999 сім’я Олександра переїхала в Нову Каховку, де і проживає до цих пір.

Батька юний Олександр Бохинь втратив в п’ятирічному віці, з тих пір мати виховувала Олександра і його сестру Надію самостійно.

Майбутній герой закінчив 9 класів в загальноосвітній школі №10, після чого вступив до Новокаховський електротехнічного ліцею, отримав технічну спеціальність.

Навесні 2012 року Олександр вступив на військову службу. А в 2015 році знову був мобілізований до лав української армії для проходження служби в зоні проведення АТО / ООС. Пізніше підписав контракт і продовжив службу в 57-й ОМБр імені кошового отамана Костя Гордієнка. За успіхи в захисті своєї держави Олександр отримав нагороду від президента України «За участь в АТО».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...